Actorul în vârstă de 44 de ani, Alexey Panin, a apărut într-o maniera provocatoare, alături de soția lui Eva Tarlakyan. Panin îndrăgește să se „fuzioneze” cu natura și să meargă gol în locuri publice. Din fericire, Alexey se dezbracă de obicei pe plajele nudiste, unde mulți oameni sunt cu aceleași idei. 

Artistul s-a odihnit, cu ceva timp în urmă, cu soția sa pe un litoral din Spania, unde au pozat complet goi.

Panin s-a conformat regulilor Instagramului, fiind nevoit să acopere părțile intime ale corpului cu emoji în formă de inimă. Cei doi au pozat culcați pe plajă în timp ce făceau băi de soare. Eva avea ochii acoperiți de ochelari și a purtat un accesoriu la talie.

Fanii actorului au rămas șocați de „goliciunea” lui și au lăsat sute de comentarii prin care îl îndeamnă pe Panin să se adreseze unui specialist. Ei cred că vedeta este dependentă de substanțe interzise. „Avem nevoie de reabilitare aici, totul pare teribil, dar nu amuzant”, „Este oare doar alcoolism?”, „Inimile sunt cam mici, cred că nici nu este ce să acoperi acolo”, „Înainte era un actor care putea să devină legendă, dar acum se face de râs”, etc.

Actorul a mai pozat într-o pereche de tanga roz pentru femei la o cascadă și a scris: „Am îmbrăcat acești chiloți, special pentru idioți”.

Și Eva a pozat la aceeași cascadă, doar că nu a purtat nicio haină și și-a acoperit doar sânii cu mâinile.

Reamintim că Alexey locuiește în Spania împreună cu fiica lui Anna de 13 ani, de la modelul și actrița Yulia Yudintseva.

Foto: Instagram/ Alexey Panin