INNA este  considerată una dintre cele mai frumoase și de succes vedete din România. Aceasta a fost de multe ori „acuzată” că și-a făcut anumite modificări. INNA nu a comentat niciodată aceste zvonuri, până recent. 

Invitată în emisiunea „Vorbește Lumea”, cântăreței i s-au prezentat mai multe fotografii vechi, pe care ea l-a comentat. În felul ei plin de umor, INNA s-a amuzat la mai multe, glumind pe seama ținutelor alese sau a coafurilor, iar la altele a spus, ironic: „Uite, la asta, uite cum se văd operațiile estetice.”

Totuși, la final, după ce a admirat pozele vechi, INNA a decis să spună adevărul, dezvăluind dacă a recurs sau nu la medicul estetician, răspunzând la întrebarea ce stătea de mult timp pe buzele fanilor: „Nu am nicio operație estetică!”

Recent, artista, extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală, a recunoscut că formează un cuplu cu Deliric. INNA și Deliric trăiesc o frumoasă poveste de iubire, aceștia fiind surprinși în ultima vreme împreună, exprimându-și afecțiunea. Ba chiar, cei doi au plecat și în vacanță în Dubai împreună, publicând mai multe poze pe conturile de socializare pentru a le arăta fanilor cum se distrează în locația de vis aleasă.

Distribuie articolul: