Dina Zaiat este prietena de o viață a regizorului și îi este aproape în cel mai greu moment din viața sa. Viorel Mardare suferă de o formă rară de cancer (cancer adenocarcenom). Prietenii regizorului fac tot posibilul ca să adune banii necesari pentru a putea continua tratamentul. 

Prietenii regizorului au pus la cale acum o săptămână un eveniment caritabil, cu licitații și vânzări de obiecte care să le aducă aminte zilnic de amicul lor. Dina Zaiat este unul dintre acei oameni care face tot posibilul ca Viorel să aibă parte de acea susținere care este atât de importanță în această luptă pentru viață.

„Sunt și eu bolnavă. Sufletește. Pentru că prietenul meu de o viața, Viorel, are cancer. Și dacă viața lui atârnă de un fir de păr, eu sunt gata să i le dau pe toate pe care le am… Eu cred în terapia iubirii – ea poate fi uneori mai necesară ca chimicatele costisitoare băgate cu nemiluita în sângele lui Viorel. Trimite-i un val de inimi ❤️ prin gofundme”, a scris prietena lui Viorel pe pagina sa de facebook postând o fotografie cu noua sa tunsoare. Dina s-a ras în cap și vă îndeamnă să îi transmiteți un gând bun lui Viorel.

Poți dona pentru Viorel Mardare accesând: https://www.gofundme.com/viorel-must-go-on

Distribuie articolul: