Roxen va urca, în luna mai, pe scena de la Rotterdam şi va reprezenta România la Eurovision Song Contest 2020 cu piesa „Alcohol You”. Decizia a fost luată în proporţie egală de public şi de juriul de specialitate, în cadrul spectacolului Finalei Naţionale organizată de Televiziunea Română duminică, 1 martie, scrie dcnews.ro

Modul de selecție din acest an a fost unul diferit în România. Inițial s-a ales artistul care va reprezenta țara, iar apoi în etapa finala acesta a cântat 5 melodii dintre care una a fost aleasă să răsune la Rotterdam.

Atât juriul cât și publicul a fost deacord că piesa „Alcohol you” este cea mai potrivită pentru competiția muzicală.

„Alcohol You este o piesă pe care o simt cu toată fiinţa mea şi pe care o trăiesc de fiecare dată când o cânt. Mă reprezintă stilul ei şi mă bucur foarte tare că şi publicului şi juriului le-a plăcut şi au votat-o. Le mulţumesc tuturor! Toată această susţinere înseamnă enorm pentru mine şi mă motivează atât personal, cât şi ca artist, să muncesc mai mult, să fiu din ce în ce mai dedicată şi să fac muzică. Îmi doresc ca melodia „Alcohol You” să ajungă cât mai sus, să fie la fel de apreciată şi de publicul din străinătate şi, de ce nu, votată la Rotterdam. Am emoţii foarte mari, dar sunt constructive şi mă ajută să pregătesc show-ul pentru Eurovision 2020, să pot ajunge prin tot ceea ce transmit cât mai aproape de oameni” a declarat Roxen, imediat după anunţarea rezultatului.

Amintim că Republica Moldova va fi reprezentată la Eurovision 2020 de către Natalia Gordienko cu piesa „Prison”.

Distribuie articolul: