Cântărețul a apărut recent alături de o femeie foarte frumoasă, care seamănă extraordinar de bine cu gemenii artistului. Iar internauții au și venit imediat cu presupunerile precum că aceasta ar putea fi mama gemenilor.
Până în prezent, nimeni nu știa nimic despre femeia care i-a adus pe lume pe copiii lui Ricky Martin. Cântărețul a recunoscut public în urmă cu mulți ani că este gay și își crește copiii împreună cu partenerul lui de viață.
Acum, misterul pare să se fi rezolvat. Cântărețul din Puerto Rico le-ar fi dat fanilor săi un indiciu prețios. Ricky Martin a publicat o fotografie cu actrița și modelul  Eglantine Zingg. Până acum nimic deosebit, însă imaginea a atras imediat atenția utilizatorilor de pe rețelele sociale, care au început să găsească multe asemănări fizice între copiii cântărețului și frumoasa tânără.
“Aceasta este mama copiilor tăi, seamănă leit cu ea!”, “Aproape că nu am nici o îndoială”, “Sângele nu minte!”, au fost câteva din multele comentarii ale fanilor convinși că Zingg este mama micuților Matteo și Valentino.
Unul dintre puținele momente în care Ricky Martin a făcut referire la mama copiilor săi a fost atunci când Valentino i-a întrebat cine este, iar artistul s-a exprimat cu aceste cuvinte frumoase:
„Este o femeie care îmi place din toată inima. Ea mi-a împrumutat burtica pentru tine, ca să vii pe lume și când te-ai născut te-a pus în brațele mele!“, a declarat cântărețul portorican.
În urmă cu 10 ani, Ricky Martin a devenit pentru prima dată tatăl a doi băieți gemeni, născuți de o mama surogat. Cântărețul a recunoscut în mod public că este homosexual în 2010 și și-a format o familie împreună cu partenerul sau Carlos Gonzalez Abella.
Asemănarea dintre femeie și gemeni este uimitoare. Tu ce părere ai?
Sursa

Distribuie articolul: