În ultima vreme, tot mai multe zvonuri dau ca sigură separarea Prințului Harry de soția și mama copiilor săi, Meghan Markle. Dar care sunt șansele ca cei doi să divorțeze? Se pare că Ducele de Sussex nu vrea sub nicio formă să se despartă de partenera sa de viață. Motivul s-a aflat de curând!

După o perioadă de liniște, Prințul Harry și Meghan Markle au revenit în atenția presei. De data aceasta, se spune că cei doi sunt în pragul divorțului.

Mai mult, se zvonește că fratele mai mic al lui William ar fi luat deja legătura cu avocații săi, după ce și-ar fi petrecut mai multe nopți singur, la hotel. Dar cât de reale sunt, de fapt, aceste informații?

Ei bine, jurnalistul britanic, Tom Bower, nu crede o iotă din cele auzite. Acesta susține că, de fapt, cei doi duci se vor separa doar pe plan profesional, mai exact vor începe să lucreze la proiecte diferite. De asemenea, Tom Bower spune că Prințul Harry nu și-ar dor sub nicio formă un divorț, fiindcă ar fi nevoit să se întoarcă în Marea Britanie.

„Ultimul lucru pe care și l-ar dori Harry ar fi un divorț. Sunt sigur că nu vrea să se întoarcă în Marea Britanie”, a precizat ziaristul.

Totuși, se pare că Prințul Harry și Meghan Markle nu ar trece deloc printr-o perioadă bună, asta din cauza faptului că afacerile pe care le au împreună nu merg bine în prezent. De curând, ducii de Sussex au pierdut contractul de 20 de milioane de dolari cu Spotify, iar popularitatea lor a continuat să scadă.

„Întreprinderile comune ale lui Meghan și Harry se destramă”, a spus jurnalistul britanic. Le este foarte, foarte greu să își păstreze reputația brandului lor. Trebuie să se apere în mod constant și se agață de oportunități care nu mai există”, a mai adăugat Tom Bower.

Distribuie articolul: