Numele lui Gianluca Vacchi devine un fenomen care ia amploare pe toate continentele. Numeroasele vizite ale milionarului în Rusia s-au soldat cu un contract de publicitate. Celebrul Instagrammer cu peste 9 mln de followeri a acceptat să promoveze o marcă de cafea și, cu această ocazie, și-a filmat una din locuințe.

După ce a acceptat să participe la talk-show-ul prezentatorului rus Andrey Malakhov, Gianluca Vacchi devine o prezență tot mai recunoscută în Federația Rusă. Recent, milionarul a zburat din nou cu o cursă privată spre Moscova pentru a semna un contract de publicitate cu un brand de cafea care își va difuza reclama video la posturile TV din Rusia.

https://www.instagram.com/p/BTBvjWaBKr7/?taken-by=gianlucavacchi

În spotul publicitar, Gianluca își etalează una din reședințele pe care le are în posesie în Italia: cu bazin, mobilier scump și chiar personal de serviciu.

vacchi

Italianul își numește casa drept „Regat al Plăcerii”, iar alegerea lui în calitate de actor pentru această reclamă e cât se poate de strategică. Se știe doar că pentru italieni, cafeaua nu este o simplă băutură, ci un element al culturii, acest popor consumând cafeaua în cantități mari.

Vedeți mai jos acest spot:

Come to visit my house watching the commercial I did for Jacobs Millicano coffee. #russia
#gvlifestyle

Posted by Gianluca Vacchi on 5 Mai 2017

Vedeți și:

Celebrul milionar Gianluca Vacchi și-a cumpărat o locuință de lux la Miami. Cum arată (FOTO)

Nu se opresc din dans nici la Miami! Italianul Gianluca Vacchi și soția sa încing din nou Instagram-ul

Foto: captură video

Distribuie articolul: