Anume urba noastră a fost centru evenimentului #ROOFOFFLINE, ajuns la ediția a II-a și organizat de AGORA cu sprijinul Kaufland și al partenerilor locali. Am vorbit despre reciclarea deșeurilor, am povestit despre posibilitățile turistice ale Chișinăului și i-am dat idei faine pentru arta stradală, totul în trei paneluri de discuții interactive cu invitații speciali și oaspeții acoperișului nostru.

Dar cel mai important poate, lumea a socializat, s-a bucurat de atmosfera foarte relaxantă și a ascultat muzica bună, adusă în scenă de DJ August Ray și două nume sonore și pline de talent – Sandy C și Valerie Bree – fetele cu chitara și vocile lor mlădioase.

Pozele cu apusul au fost poate cele mai des postate pe rețelele sociale, lumea a ținut să admire Chișinăul de sus și au rămas impresionați de organizarea și lejeritatea unui eveniment cu exigență fără tocuri. Agora vă promite că va revenit la un asemenea format de eveniment în cel mai scurt timp posibil sau poate cu evenimente mai mici, la fel pe acoperișul nostru primitor.

Deși am insistat mult asupra formatului fără tocuri, doamnele care au încălcat dress-code-ul s-au bucurat să încerce slip-onii din colecția nouă Oldcom pentru a se putea bucura din plin de networking pe acoperiș.

Cel mai tare networking pe acoperiș a avut loc grație: partenerului general – Kaufland, partener silver – Rogob, parteneri: Vinaria din ValeCasa Rinaldi în MoldovaUnicorn Winery MoldovaMerryBerryB’SweetGusto PretzelRozmarin CafeOMactivIvatherm Republica MoldovaEcoVazonAntos cosmetică naturalăEclair – Tea, Decor & Lifestyle ShopTafelgutFresh & JoyGrădina MărioareiOLDCOM MoldovaCadouri Originale decor din baloaneRikipalPictura Magică pe apăSmokehouse: BBQ, Beer, CommunityLabrewtory Brewing Company. Mulțumiri speciale: Foreign Small Enterprise Alliance – FSEA & AFAM – Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova.

Mai multe Poze găsiți pe pagina de facebook AGORA.md