ROOFOFFLINE este evenimentul prin care Agora.md și-a propus să aducă la un loc producătorul și consumatorul, omul și afacerea, problema și soluțiile. Evenimentul de comunitate revine cu o nouă ediție, pe un acoperiș secret. Marchează în calendar data de 27 iunie și prinde un bilet pentru primul eveniment de pe acoperiș al acestei veri, sau chiar pentru toate trei deodată.

Evenimentele #ROOFOFFFLINE2019 sunt mai mult decât despre socializare – acestea sunt despre discuții productive, despre optimiștii acestor timpuri, în ideea de a-i încuraja și motiva să facă ceva mai departe în Republica Moldova.

O temă care va naște povești

Experiențele sunt cele care ne călesc, fie ele reușite mari sau eșecuri iremediabile. Despre lecțiile învățate de antreprenori ne-am propus să discutăm la prima ediție din acest an a evenimentului marca AGORA – ROOFOFFLINE 2019. „Punct. Și de la Capăt” este tema care va aduce în prin plan povești care merită auzite atunci când ești pe cale să dai mâinile în jos. dacă știi și tu o astfel de poveste, spune detaliile la [email protected].

Cei de la AGORA.md ne asigură că acoperișul lor este unul generos, perfect pentru a vă promova afacerea, fie ea la început de cale sau într-un frumos apogeu. Nu trebuie decât să dați un mail la [email protected].

Biletele, pentru unul sau chiar 3 evenimente, pentru o persoană sau un grup de 3/5 persoane, pot fi deja procurate pe iTicket.

V-am intrigat?

Important sa avem scaun la cap, că acoperiș deasupra capului se găsește 😉

Eveniment 18+.

Iar pentru că vara promite a fi colorată, notați-vă în calendar încă două zile de #ROOFOFFLINE: 
18 iulie
22 august