Cu siguranță că visul fiecărui designer este ca ținutele pe care le creează, să se bucure de renume internațional. Rochiile EHO by Evgheni Hudorojcov sunt de mult timp râvnite peste hotarele țării, iar zilele trecute au fost prezentate în cadrul unui fashion show-premieră pentru România.

Evgheni Hudorojcov a trecut Prutul săptămâna trecută, pentru a participa la prima ediție a evenimentului de modă Romanian Fashion Philosophy A/W 2016, organizat la București.

Pe podium au sclipit, în total, 28 de colecții ale designerilor din România și de peste hotarele ei. Formatul fashion show-ului a fost realizat în colaborare cu Berlin Fashion Week, avântu-l în calitate de președinte pe criticul de modă și fondatorul „The Fashion Insider” – faimosul Marcellous L. Jones.

14717089_1419496068079269_1214662935093653041_n

Creatorul de modă basarabean și-a prezentat pe podiumul Palatului Bragadiru noua colecție: APOTHEOSIS FW16-17. Autorul brandului EHO a fost scăldat în băi de aplauze și mai ales priviri ale fashionistelor adunate la eveniment pentru a ochi cele mai noi colecții. Modelele sunt fete care au semnat contract cu agenția ICAN Model Management.

Designerul susține că APOTHEOSIS este un sinonim al feminității redescoperite, al ideii, unicității, încrederii în sine. În noul sezon, Evgheni îndeamnă femeile să-și permită să se redescopere.

Evoluția brandului EHO la București nu este deloc întâmplătoare. Creatorul de modă, alături de echipa sa, țintesc deja spațiul românesc pentru extinderea mărcii.

Admirați și voi creațiile incluse în APOTHEOSIS:

Foto: Mediaphoto

Distribuie articolul: