Modul în care regizorul își exprimă trăirile și emoțiile ne cuceresc din prima. Roman Burlaca pare să fie un romantic incurabil, dar și un bun povestitor.

Așa se face că recent tânărul a descoperit câteva fotografii care i-au trezit amintiri frumoase. Acestea au fost făcute acum jumătate de an, când regizorul și iubita sa au avut parte de o mică escapadă la Barcelona. De existența acestor imagini cei doi aproape că uitaseră. Roman și-a împărtășit emoțiile trăite printr-o postare pe rețelele de socializare, care era mai degrabă adresată obiectului său de admirație – Felicia Sîrbu.

„Astăzi pentru câteva clipe am revenit în Barcelona. Hai să vă povestesc.

Eram la birou. Primisem o notificare de etichetare și m-am grăbit să o deschid. Erau aceste două fotografii. Pentru câteva clipe am privit confuz, iar apoi am exclamat: Aaaaaaa. Zâmbet.

Se întâmplă toamna trecută. Plecasem pentru două-trei zile în Barcelona ca să mai adunăm amintiri (bine, era și ziua Feliciei). Seara se lăsase un vânt puternic, dar am zis să mergem să ne plimbăm un pic. Ne-am pus paltoanele și am plecat. O îngrămădire de oameni, de tot felul. Și noi printre ei. Căutăm o ieșire la mare, dar ne tot încurcasem în harta aia fără să mai vedem orizontul.
Continuam să mergem. Simt că cineva se îndreaptă spre noi. E tot mai aproape. Ne zâmbește și zice ceva în engleză (cu care eu stau prost de tot din păcate). Felicia zâmbește (ca de fiecare dată), eu privesc nedumerit”, își începe povestirea regizorul.

„- Hai zi ce ți-a spus?

– Zice că e fotograf, ne-a observat de departe, și ar vrea să ne facă două fotografii, așa urbane, chiar aici, pentru arhiva personală.

– Hmmm, nu știu ce să zic, se uită toți acum la noi și mă simt prost.

– Hai să faceeem!

– Iar avem probleme din cauza zâmbetul ăsta al tău, frumos al naibii. Vezi dacă ești frumoasă? Nici să merg liniștit pe drum nu pot (râd). Bineee hai.

De atunci au trecut 6 luni. Nu am mai știut nimic nici de față fotograf, nici de fotografii.

Astăzi ea le-a postat și m-a etichetat. Mi-a făcut ziua frumoasă. Plus m-a readus câteva clipe acolo.Și totuși noi oamenii suntem despre emoție.

PS: Era să uit, Feliciei nu-i plac fotografiile, zice că nu a ieșit bine, eu însă îi tot ziceam azi că e cea mai frumoasă. Și chiar asta cred.”, încheie Roman.

Regizorul și prezentatoarea TV formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, fiind într-o relație de aproximativ un an.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Roman Burlaca filmează în Dubai: Arash și fosta lui Timati, Alena Shishkova, protagoniștii videoclipului