Ieri, Gabriela Damir și Roman Burlaca au devenit oficial soț și soție. Cei doi au avut parte de o ceremonie frumoasă alături de cele mai apropiate persoane. Astăzi ea a publicat un video cu cele mai frumoase momente de pe data de 16.09.2021, ziua în care și-au unit destinele. Totodată, Gabriela a dezvăluit că habar nu avea că urma să aibă loc și o petrecere de nuntă, iar planurile mirilor erau de a-și înregistra căsătoria și de a merge în doi acasă.

La acest eveniment de oficializare a relației, Gabriela a ales să iasă din tipare și în loc de clasica rochie de mireasă a optat pentru un costum alb, cu pantaloni largi și un sacou oversize, creat chiar de sora ei: „Inițial scumpa mea Michella Damir a început să-mi coase rochia pentru cununie! Apoi planurile un pic s-au schimbat și s-a gândit că acest costum este exact ceea ce îmi trebuie”, a scris bloggerița. Ea a avut un machiaj lejer și simplu, iar părul a fost prins într-o coadă joasă. Roman, la rândul lui, apare într-o ținută elegantă: pantaloni albi și sacou cu accente maro și oranj. Cei doi au arătat absolut impecabil!

Buchetul miresei a fost unul simplu, dar în același timp foarte gingaș, din cale albe. Cel care a condus-o pe tânăra spre mire a fost fratele ei mai mic, Artiom.

Decorul la înscriere a fost realizat din flori de hortensii și trandafiri, culorile predominante fiind verde și alb.

Întreg evenimentul a fost o surpriză pentru Gabi, în totalitate organizat și plănuit de soțul ei, Roman Burlaca, care s-a dovedit a fi un romantic incurabil:

„Plănuiam să mergem în doi la starea civilă, fără nimeni, doar eu și el, să punem semnătura, după care să ne întoarcem acasă la pisica noastră. Acesta a fost planul, dar… Miercuri, Roma mi-a zis: „Îmbracă costiumu și să fii gata la orele 17:00. Nu mă întreba ce și cum va fi, e surpriză””, a dezvăluit Gabriela.

Atunci când tinerii îndrăgostiți și-au pus verighetele, emoțiile au fost mult prea mari, iar Gabriela a vărsat câteva lacrimi de fericire, fiind îmbrățișată cu grijă de soțul ei.

Emoțiile pozitive puteau fi citite clar în ochii mirelui și ai miresei. Ce poate fi mai frumos, în ziua nunții, decât imaginea unul cuplu extrem de fericit?!

Casă de piatră, din partea redacției EA.md!

Video/Foto: Instagram/ Gabriela Damir