Masha Gorbunova este designer de interior și acum educă trei copii. În timp ce este în concediu de îngrijire a copiilor, femeia a decis să redea viața sa prin câteva ilustrații. Subiectele redate descriu totalmente viața de mămică, începând cu sarcina și, finalizând cu imposibilitatea de a savura cafeaua de dimineață. 

Artista mărturisește că după popularitatea primei ilustrații, a decis că nu trebuie să se oprească, mulți i-au scris că trăiesc aceeași experiență și o înțeleg foarte bine.

Sursă: Instagram

Pentru o singură ilustrație e nevoie de cel puțin patru ore și cel mult câteva zile. Acum, femeia alege să deseneze ceea ce i se întâmplă în viața reală, uneori hiperbolizează unele detalii, doar cu scopul de a reda mai frumos situația.

Sursă: Instagram

Au fost și persoane care au spus că ilustrațiile ei sunt cele mai bune contraceptive, la care Masha a reacționat nu tare pozitiv, spunând că este o ilustrație haioasă, care nu necesită să ai cel mai bun simț al umorului pentru a o înțelege.

Sursă: Instagram

Popularitatea are și punctele negative, pentru că, după cum a relatat femeia, se confruntă cu situații în care ilustrațiile îi sunt furate în cel mai urât mod. Unele conflicte fiind rezolvate rapid, altele însă nu.

Sursă: melf.fm

Distribuie articolul: