Recent, pe pagina sa de Instagram, Rodica Ciorănică a distribuit un mesaj emoționant despre conexiunea mamă – fiică. Aceasta le-a povestit urmăritorilor despre marele ei dor și cum e să-ți lași copilul să fie fericit, departe de tine. Mai multe detalii, află în cele ce urmează.

În una dintre postările sale de pe Instagram, Rodica Ciorănică le-a povestit urmăritorilor despre fiica sa, Paula. Aceasta le-a mărturisit că de ceva vreme relația lor este altfel, așa cum Paula este plecată la studii, departe de casă, tocmai la Rotterdam.

„După 18 ani in care am fost nedespartite, iata că Paula e studentă la Rotterdam. Ne e dor una de alta, dar abia de reușim să vorbim pe săturate. Una are de făcut lucrări, iar alta are mult de lucru.

…În seara asta din poze aveam dispoziție. Lumina nu e cea mai bună, erau stele pe cer deja, dar astea sunt poze cu acea emoție dintre mama și fiică care știu că mai departe vor fi așa doar vacanțele…

Mama mea spunea mereu ca, deși ne vrea alături (pe mine și pe “alde sor-mea”) si mai mult își dorește sa fim fericite, chiar daca ne-ar vedea rar de tot. Eu, la fel ca mama mea, ma bucur ca Paulei ii este bine și interesant acolo unde e. Asta e cel mai important!”, a scris Rodica.

Postarea Rodicăi a strâns sute de aprecieri și numeroase comentarii în care prietenii săi virtuali îi urează succes la studii tinerei studente.
Ce de mare e! Să vă fie sănătoasă și să meargă înainte spre realizarea visului! Succese 🥰
Wow, foarte frumos! Mari succes studentei
Sa aiba mult noroc in toate! ☀️🤗”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate la postare. 
Amintim că Rodica Ciorănică nu distribuie foarte frecvent fotografii cu fiica sa, iar într-un interviu aceasta a mărturisit că Paulei îi place mai mult să-și păstreze viața departe de ochii curioșilor. Totuși, această postare, pare a fi una pentru care Rodica a făcut o excepție.
Sursa foto: Instagram