La sfârșitul lunii martie, 10 echipe din Moldova și 3 din străinătate (Italia, România, Indonezia) au devenit participante în cadrul programului de pre-accelerare Rockstart Launchtrack powered by Tekwill, o premieră pentru țara noastră, dar și la nivel regional, dedicată susținerii antreprenorilor în realizarea ideilor și soluțiilor cu potențial global.

Launchtrack furnizează antreprenorilor cunoștințele, conexiunile și suportul necesar pentru a dezvolta produse de succes, a-și dezvolta afacerile mai rapid si a accesa oportunitățile existente pe piață. Componenta educațională include sesiuni teoretice și workshopuri moderate de mentorii Rockstart și Tekwill. Echipele beneficiază, pe toată durata programului, de un pachet întreg de servicii  în cadrul proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC Tekwill”: acces la resurse, conexiuni cu rețele locale și internaționale de antreprenori, mentori, investitori, posibilitatea de participa în cadrul evenimentelor de transfer de experiență și know-how și multe alte oportunități care vin să le susțină aspirațiile de a dezvolta afaceri scalabile.

Echipele au parcurs cu succes primele etape și lucrează intensiv asupra dezvoltării produselor. Mentorii le sunt alături la fiecare etapă a programului, susținându-i și oferindu-le recomandări și cunoștințe valoroase. Publicul este invitat să cunoască echipele și produsele/serviciile dezvoltate de acestea în cadrul Launchtrack Demo Day. Evenimentul se va desfășura în incinta Tekwill (str. Studenților 9/11), pe data de 2 iunie, ora 18.00. Detalii și înregistrare pentru a paricipa aici.

Launchtrack constituie o colaborare între Tekwill și acceleratorul internațional Rockstart și se desfășoară  cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”.

Distribuie articolul: