Ce pot avea în comun dreptul și design-ul? Aparent nimic, dar eroina noastră din acest interviu le combină de minune. Diana Hamâc este de profesie jurist, dar nu a putut lăsa în urmă pasiunea pentru haine. Alături de mama sa, Diana a reușit să aducă pe piața creațiilor vestimentare de la noi, o alură elegantă și romantică.

Într-un domeniu în care concurența și așteptările sunt mari, Diana a reușit să își găsească locul și asta pentru că îi place să fie diferită și să meargă împotriva valului. Chiar dacă acum rochiile mai „dezgolite” sunt la mare căutare brandul DHD reușește să cucerească prin rafinament.

Hai să aflăm povestea Dianei Hamâc:

De unde vine pasiunea pentru a coase haine? Ai făcut studii în domeniul acesta?

„Pentru început pot spune că această pasiune vine din atracția față de frumos. Mereu mi-a plăcut să mă îmbrac divers, stilat, iar cei care mă cunosc știu cât e de mare garderoba mea și pasiunea pentru haine.

De profesie sunt jurist și activez în domeniu, însă paralel sunt imaginea brandului DHD, mama fiind cea ce administrează de facto activitatea.”

Mi se pare că în Moldova, pe acest segment, concurența este foarte mare. Îți este greu să faci față?

„Sigur, ca și în orice alt domeniu concurența este ceva firesc.

Însă atunci când depui suflet și efort în ceea ce faci, rezultatele nu întârzie să apară, or fiecare produs are și cumpărătorul său. În primul rând, la noi fiecare piesă are un nume, personalizându-le oferim fiecărei cliente o experiență deosebită.

Noi ne-am făcut recunoscuți datorită modelului #alarussebydhd – acestea fiind bluzele și mai târziu rochiile cu umeri goi și mâneci evazate.

Pot spune că este piesa noastră de rezistență și e îmbrăcată de peste 100 de femei atât în Moldova cât și peste hotarele ei în țări precum România, Germania, Olanda, Franța și chiar SUA.

Am observat că cel mai des vă place să creați rochii, sunt acestea piesele tale vestimentare preferate?

„Ne place să creăm atât rochii cât și bluze. Iar un criteriu obligatoriu este ca acestea să fie feminine și romantice. Femeia ce poartă hainele cusute de noi, este o femeie enigmatică, sigură pe sine, sexy și jucăușă. Am parcurs cred că un drum de aproximativ un an până ce ne-am sculptat stilul care ne reprezintă acum.

Noi nu creăm rochii mulate sau extrem de scurte, nouă ne place să accentuăm senzualitatea femeii în alt mod.

Analizând rochiile pe care le creați aș crede că ești o fire romantică. De unde te inspiri pentru modelele acestea, desprinse parcă din filmele de dragoste?

„Da, sunt o fire romantică, dar care e și iubitoare de tot ce oferă adrenalină și senzații deosebite. Rochiile DHD sunt romantice, însă au un fler de senzualitate și oferă clientelor noastre o alură seducătoare. Pe noi ne inspiră stilul anilor ‘80. Anii în care nu erau actuale decolteurile adânci și rochiile mulate, iar dacă ați observat pe pagina noastră practic nu se regăsesc astfel de rochii.

Există un designer pe care îl admiri și este un exemplu pentru tine? 

„Pentru a ne dezvolta în domeniu e firesc să fim la curent cu ultimele tendințe. Îmi plac foarte mult brandurile de renume precum Dolce & Gabbana, Armani, Prada, Balenciaga. Și admir stilul abordat de Ulyana Sergeenko.”

Care este cea mai vândută creație a voastră? (de ce crezi că are cel mai mare succes?)

„Cu siguranță bluzele #alarussebydhd și rochiile #naomibydhd . Din start, când eram în etapa de proiectare am simțit că vor prinde, iar intuiția rar când îmi joacă feste. Cred că au prins pentru că sunt deosebite și în mass-market nu se regăsesc astfel de modele.”

Toți avem un vis, care este al tău?

„Chiar în descrierea profilului meu de Instagram de ceva ani buni am scris un citat care sună în felul următor: „Believe in the beauty of your dreams”. Deci eu am foarte multe vise și cred cu ardoare în toate. ”

Diana, îți ținem pumnii! Fie ca toate visele tale să prindă viață!

Distribuie articolul: