Iată că a venit și momentul mult așteptat. Reality show-ul care a ținut mii de oameni în fața televizorului a luat sfârșit cu un deznodământ fericit. Olga a fost mulțumită de alegerea pe care a făcut-o încă din episodul trecut. 

Aceasta a decis că Denis Lebedev merită să rămână alături de ea și merită să îi ofere o șansă. După cum știți în penultimul episod, Valentin cel care a ieșit din proiect din cauză că s-a luat la bătaie cu ceilalți participanți, s-a întors și a ținut să se vadă cu Olia. Cei doi s-au văzut, dar oricât nu ar fi încercat Valentin să o convingă pe Olia, aceasta era deja decisă și nu a dorit să îi mai ofere o șansă.

Denis a invitat-o pe Olia la o cină romantică unde s-a aflat că acesta a fost căsătorit de două ori. Prima căsnicie a luat sfârșit din cauza infidelității soției, iar în cel de-al doilea, din spusele lui Lebedev pur și simplu sentimentele au trecut.

La ultima ceremonie Olga a îmbrăcat o rochie albă, iar el un costum elegant. Lebedev și-a expus sentimentele și a recunoscut că este îndrăgotit. Olga a mărturisit și ea că este atât de fericită încât îi este frică că totul a fost o iluzie.

Cei doi în sfârșit s-au sărutat și au promis că acesta este doar începutul.

Vezi mai multe poze in galerie:

Distribuie articolul: