Pandemia creată de coronavirus a devenit principalul eveniment din 2020 și și-a adus propria ordine în toate sferele vieții – chiar și în modă. În fiecare garderobă au apărut măști de diferite culori, iar acum designerii au ajuns în general la un nou nivel prin combinarea unei măști și a unei rochii. Ținuta a fost încercată de modelul Lottie Moss, iar fotografiile ei au împărțit oamenii în două tabere – unii doresc același lucru și urgent, în timp ce alții enumeră o listă de inconveniențe cu care se poate lăuda o astfel de ținută.

Rochia a fost lansată de PrettyLittleThing, cunoscuți pentru ținutele sale controversate. Hainele lor nu sunt deloc ceea la ce se așteaptă clienții: odată ce Natalie Weaver a comandat haine pentru seri în familie, dar oops – a primit o rochie pe care mama ei cu siguranță nu ar aproba-o.

De data aceasta compania a atras din nou atenția, dar cu un design neașteptat al rochiei. Au combinat o rochie obișnuită cu elementul principal al garderobei 2020 – o mască.

Rochia a atras atenția când Lottie Moss, sora modelului Kate Moss, a apărut în ea.

În ciuda dezavantajelor sale, nu există nicio îndoială cu privire la popularitatea viitoare a rochiei-mască. Între timp, dacă pandemia nu s-a terminat încă, designerii vor avea cu siguranță timp să vină cu alte idei de acest fel!

Sursă: twizz.ru