Showroom-ul Nikita Rinadi anunță uși deschise, consultanți binevoitori și modele unice pentru toate miresele acestui sezon! Dar și promit că la ei te vei simți ca acasă. Vei fi întâmpinată de un consilier personal cu care veți discuta în detalii și care te va ajută să găsești atât modelul cât și designul cel mai potrivit pentru rochia visurilor tale.

Este cel mai mare salon de mariaj din țara cu o varietate enormă de rochii, modele, categorii de preț. „Suntem un o echipă formată din cei mai buni specialiști din țara: Croitori, un consilier specializat cu o experiență vastă în domeniu și un manager de magazin. De mai bine de 8 ani activăm în domeniul ceremoniilor, străduindu-ne să îți punem la dispoziție cele mai bune servicii și cele mai sofisticate modele de rochii, că în ziua cea mare să fi specială, frumoasă, unică așa cum ai visat”, spune Nadya Gudumak, designer și creatoarea brandului Nikita Rinadi.

ROCHII DE MIREASĂ PERFECTE PENTRU O MIREASĂ PERFECTĂ!

Ziua nunții este cea mai frumoasă zi din viață oricărei femei și la care cele mai multe dintre noi au visat încă din copilărie. Fiecare detaliu al nunții și recepției tale este planificat minuțios, fiecare etapă pregătită din timp. De ce nu ar fi la fel și rochia pe care o vei îmbrăcată atunci?

„Te așteptăm la NIKITA RINADI pentru a vedea cea mai spectaculoasă colecție de rochii de mireasă, potrivită oricărei viitoare mirese.Colecția de rochii de mireasă de designer mondiali este una spectaculoasă. Sunt rochii de mireasă moderne, din cele mai bune stofe și lucrate cu măiestrie și migală de artiștii din Barcelona. Tulle-ul și dantelă colecției 2019 dau un aer de romantism și finețe, completându-se perfect cu colecția anului trecut, dominată de volum și eleganță”, menționează cei de la Nikita Rinadi.

„Colecția noastră este o colecție unicat, proprie magazinului nostru, executată la cele mai înalte standarde, la prețuri accesibile. Mărgele aplicate manual, cristale, tulle, chiffon, toate acestea, plus multe altele, îți sunt puse la dispoziție de către artiștii noștri. Fie că îți dorești o rochie clasică, una modernă, sau o combinație între cele două, la noi găsiți modelul potrivit atât personalității tale cât și tematicii pe care ți-o dorești.

Pentru consultanță, specialiștii noștri îți stau la dispoziție. Rochiile se fac pe comandă, pe bază măsurilor tale. Disponibilitatea modelelor ambelor colecții de rochii de mireasă poate fi verificată telefonic, iar vizualizarea modelelor se poate face fie în urmă unei programări sau direct în magazin”, mai menționează Nadya Gudumak, designer Nikita Rinadi.

Ne găsești 
C.C. Atrium, et.3, Nikita Rinadi btq. 3042
Telefon: 068364764

P