Actorul în vârsta de 34 de ani a fost infectat cu noul tip de virus, Covid-19. Odată ce s-a aflat această informație, acesta a fost pus în autoizolare, iar filmările unei noi ecranizări, au fost stopate pentru o perioadă nederminată. 

Foto: woman.ru

Cu câteva zile în urmă, compania Warner Bros a anunțat despre stoparea filmărilor noului Batman, care apropo nici n-au reușit să înceapă în mod normal. Echipa de filmări a motivat acest pas prin faptul că unul dintre actori a fost testat pozitiv cu coronavirus, probabil vorbeau despre Pattinson.

Foto: woman.ru

Filmările au dat start încă în luna februarie și practic de la bun început au fost întrerupte din cauza pandemiei ce a acoperit tot globul pământesc. Iar acum lucrul asupra proiectului cinematografic este amânat pentru a doua oară. De asemenea se amână și premiera filmului, inițial era vorba despre premiera în vara anului viitor, iar acum se preconizează pentru finele lui septembrie din 2021

Publicația Vanity Fair spune că la momentul actual, Robert Pattinson se află în autoizolare, iar virusul decurge într-o formă ușoară.

Sursă: woman.ru