Ritualul de îngrijire al unei femei trebuie să se întâmple neapărat și dimineața și seara, este foarte important să îl păstrăm cât mai simplu ca să fim cât mai consecvente posibil cu el – acesta a fost primul sfat dat de Ioana Simian, dermatolog, în cadrul unui interviu LIVE despre produsele de îngrijire AVON potrivite tenului ți problemelor tale.

În cadrul interviului am aflat despre gamele de îngrijire potrivite tipului de ten pe care îl avem. Doctorul dermatolog ne-a recomandat după ce criterii ale tenului nostru și după ce semne de probleme ale tenului să le alegem.

„În demachiere este foarte important să-i dăm un pic de timp produsului, să stăm măcar 10 secunde cu discurile cu produs pe ochi, să-i dăm timp să acționeze. Nu scăpați din vedere linia de sus, apropiată părului, dar și în fața urechii și sub bărbie – sunt locurile unde cel mai frecvent rămân reziduuri de machiaj. După demachiere neapărat vom spăla fața cu apă călduță. Abia apoi folosim apa micelară”, spune Ioana Simian.

 

Pentru tenul uscat sau sensibil e bine să folosim produsele de tip spumă, dar și demachiantele mai grase, emoliente sau pe bază de lăptișor.

„Nu încurcați tonicul și apa micelară, au efecte diferite. Alegeți apoi crema după nevoile tenului și țineți cont că fiecare produs, inclusiv crema, are nevoie de minim 15-20 de minute ca să fie absorbit de ten. De asemenea, nu uitați de factorul de protecție solară – chiar și te timp înnorat, 80% din razele UV ajung pe tenul nostru”, mai spune dermatologul.

Ce produse deosebite găsim la Avon pentru nevoile tenului, în special pentru zona ochilor, cum ne determinăm acasă tipul de ten și care este produsul minune care va fi lansat în luna octombrie pentru pungile de sub ochi, aflați din discuția cu Ioana Simian.

Pentru a comanda orice produs Avon adresează-te celui mai apropiat consultant, cere broșura sau dă un mesaj pe pagina de Facebook a brandului.

P