Sezonul de vară se apropie de sfârșit: este timpul să examinăm mai atent tendințele de toamnă și să ne pregătim pentru un nou maraton de modă, format din patru săptămâni de modă care ne așteaptă în septembrie. Între timp, vă sugerăm să citiți despre ce s-a mai spus în lumea modei în ajunul noului sezon.

Irina Shayk și Stella Maxwell au devenit designeri noilor genți The Kooples

Irina și Stella par să împartă responsabilitățile: Irina a creat o geantă destul de spațioasă pentru viața dinamică de oraș care este în același timp și elegantă, iar Stella Maxwell optat pentru o geantă mai mică în dimensiuni.

Bella Hadid a devenit fața în noua campanie a mărcii True Religion

Bella apare în poze în stilul topless, fiind acoperită cu o geacă din denim, și într-o pereche de blugi de culoare închisă. Colecția este realizată în mai multe stiluri de nuanțe diferite.

Rihanna își va prezenta noua sa colecție la săptămâna modei din New York

Rihanna va prezenta noua sa colecție lenjerie de corp Savage x Fenty pe 12 septembrie la Fashion Week. Astfel se așteaptă un spectacol excepțional, iar prezentarea, de fapt, va închide săptămâna modei. Reamintim că acum doi ani, Rihanna a prezentat o colecție comună cu Puma la Săptămâna Modei din Paris.

A apărut lookbook-ul colecției comunie dintre Kaia Gerber și Karl Lagerfeld

Colaborarea dintre modelul de 16 ani, Kaia Gerber și designerul legendar și directorul creativ Chanel, anunțată la începutul anului, a devenit cu siguranță una dintre cele mai așteptate în lumea modei. Designerul de modă și muza lui au arătat rezultatele muncii comune, în colecție există rochii negre elegante și fuste mini, în care este comod să mergi de-a lungul plajei sau să conduci un skateboard sub palmieri.

 

SURSA