Se pare că Riri și-a cam dorit niște schimbări în viață și a decis să-și cumpere o casă nouă. De această dată vedeta a optat pentru o locuință amplasată în Beverly Hills și a scos din buzunar pentru noua sa casă 13,8 mln dolari! Vezi mai jos cum arată aceasta, cum crezi și-a meritat prețul?

Noua locuință a Rihannei este cu certitudine o casă la care mulți doar visează. Proprietatea a fost construită în anul 1938 și este dotată cu cinci dormitoare și… 7 băi!

Cea mai impresionantă parte a casei este bucătăria. O frumusețe albă, însoțită de multă marmură și elemente aurii. Impresionant este faptul că bucătăria este dotată nu cu una ci cu trei chiuvete! Vedeta s-a asigurat că spațiu ajunge pentru toți bucătarii :))

În casă a fost gândit și un spațiu pentru momente de relaxare. Este vorba de o cameră luxoasă în care Rihanna poate urmări cele mai îndrăgite seriale sau cele mai actuale filme, iar atmosfera poate fi ușor încălzită cu un cocktail delicios. Ai înțeles deja, e un fel de cinema și cockatail bar, totul într-un singur spațiu.

Dar ce fel de casă de vedetă, fără piscină?! Bineînțeles, nu este cazul Rihannei :)) În curtea casei este amplasată frumoasa piscină, tabloul fiind completat de canapele pentru exterior și multă verdeață.

 

O imagine de poveste, nu-i așa?