Redactorul-șef al revistei Vogue Paris, Emmnuelle Alt, a prezentat pe pagina sa de Instagram rezultatul lucrării pentru ediția din decembrie. Cea care a decorat de această dată coperta este cântăreața Rihanna.

Mai mult decât atât, cântăreața s-a pozat în trei ipostaze diferite, de asemenea, ea a avut și rol de editor, lucrând la conținutul revistei pentru ediția ce urmează.

Fotografiile pentru copertă au fost făcute de către vestiții fotografi de modă Inez and Vinoodh, Jean-Paul Goude și Juergen Teller.

Pentru Teller, Rihanna s-a lăsat fotografiată purtând o blană, iar pe cap – un prosop (o ținută asemănătoare am putut-o observa recent și la cântăreața Rita Ora, la ceremonia de decernare a premiilor MTV EMA).

New cover of Vogue Paris with special guest editor for Christmas Rihanna !! By Juergen Teller.⚡⚡#anastasiabarbieri Thanks 😘@badgalriri

Публикация от Emmanuelle Alt Official (@emmanuellealt)

Citește și: „Fenty Beauty by Rihanna” este colecția de machiaj cu vânzări-record, în doar o lună de la lansare

În fotografiile pentru Inez and Vinoodh, Rihanna a purtat lenjerie Dior, iar în cele realizate de Jean-Paul Goude – cântăreața a abordat un stil franțuzesc. Artista a purtat o beretă neagră cu un voal din plasă, iar make-up artiștii i-au făcut un machiaj strălucitor, iar buzele i-au fost accentuate de nuanța unui ruj roșu.

 

New cover of Vogue Paris with special guest editor for Christmas Rihanna ! By @inezandvinoodh @melzy917 Thanks ! 😘@badgalriri

Публикация от Emmanuelle Alt Official (@emmanuellealt)