Cântăreața Rihanna a lansat recent o colecție de machiaj care se numește „Fenty Beauty”. Colecția se pare că a fost așteptată de fanii cântăreței, întrucât, la nicio lună de la lansare, a reușit să facă vânzări record și să obțină numai reacții pozitive.

Colecția lansată a prins bine la public, iar laudele în adresa interpretei nu au întârziat să apară.
Linia de machiaj a Rihannei este renumită în special pentru fondul de ten, deoarece conține o varitate de nuanțe pentru tenul oricărei femei.

PRO FILT’R @FentyBeauty Foundation. 40 shades for makeup lovers around the world. I’m 340! What’s yours? #fentyface

Публикация от badgalriri (@badgalriri)

Fenty Beauty by Rihanna este fondul de ten ce include circa 40 de nuanțe diferite, ceva nou în industria de frumusețe, care în ultimul timp se zvonește că duce lipsă de diversitate.

Citește și: Cum arată colecția Fenty & Puma by Rihanna sping-summer 2018, prezentată la Săptămâna Modei de la New York (Foto)

#PROFILTR no shade…40 shades! @fentybeauty

Публикация от badgalriri (@badgalriri)

Succesul colecției lansate de Rihanna a sporit și vânzări pe măsură. Astfel, în doar o lună de la lansare, brand-ul Fenty by Rihanna a acumulat vânzări la nivel internațional în valoare de 72 de milioane de dolari.

Holiday #GALAXY collection. You ready? Friday Oct 13th. @sephora @fentybeauty #sephoralovesfentybeauty

Публикация от badgalriri (@badgalriri)

Impresionant este faptul că Rihanna mai pregătește o lansare – colecția de machiaj Galaxy, o ediție limitată pentru sărbători.
Fanii se arată entuziasmați de implicarea artistei în domeniul beauty.

Pro Filt’R 450 Happy Halloween

Публикация от badgalriri (@badgalriri)