Îți dorești un loc de excepție pentru cele mai frumoase evenimente din viața ta? Să spargi tiparele și să ai acea nuntă de vis sau acel botez într-un loc desprins parcă din basmele copilăriei tale? Atunci vino la RICHLAND, un restaurant nou, amplasat în inima naturii, departe de aglomerația urbană.

RICHLAND este un restaurant exclusivist care aduce în Moldova o experiență inedită pentru cei care vor să-și unească destinele într-o atmosferă de vis.

Amplasat în afara orașului, pe malul lacului Grătiești, cu o vedere panoramică impresionantă, acest spațiu oferă posibilitatea de a organiza orice eveniment departe de agitația orașului.

Dacă deja ai ajuns aici, prima impresie este că ai venit la Palat și că în curând vei fi în mijlocul unui bal aidoma celor din vremuri demult apuse.

Cu o arhitectură spectaculoasă și o curte care oferă o vedere de vis, cu peluze frumos înverzite, RICHLAND vă invită la această minunată terasă unde vă puteți bucura de serile de vară până noaptea târziu.

Aici te poți delecta tot anul împrejur. Restaurantul A la Carte dispune de o zonă de dining, un bar impresionant cu cocktail-uri, precum și o zonă lounge cu muzică. Designul interior rafinat face ca acest loc să arate elegant, desigur în armonia unei băuturi selecte.

Constructia Restaurantului a început în luna august a anului 2018. După pandemie, începe viața fulminantă; cu Nunți, Cumetrii, Zile de Nașere și petreceri Corporative. Până în prezent, peste 30 de mii de persoane au participat la sute de evenimente organizate la Richland.

AMBIANȚĂ

Cele patru Saloane sunt unice în felul lor și oferă o atmosferă de poveste, indiferent de istoria tinerilor însurăței.

Sala Diamant / capacitate de până la 500 de persoane – cu un design fermecător, tavane înalte și geamuri care lasă vederii o priveliște sublimă, această sală e perfectă pentru orice eveniment de anvergură.

Sala Rubin / capacitate de până la 160 de persoane – cu un design clasic regal, această sală se va potrivi perfect persoanelor care își doresc o sărbătoare elegantă și sobră.

Sala Safir /  capacitate de până la 80 de persoane – cu o stilistică non-conformistă, modernă și laconică, sala Safir este potrivită pentru persoanele care-și doresc o sărbătoare mică, cochetă și frumoasă.

Sala Național/ capacitatea de până la 40 de persoane – într-un stil național, cu o amprentă de originalitate și o atmosferă atât de „acasă”, această sală va fi pe placul persoanelor cu tradiții.

Alegerea stilului sau a tematicii nunții stă la baza pregătirilor celui mai important eveniment din viața unui cuplu. Puteți să inventați o tematică personalizată, care să reflecte anumite pasiuni, interese, hobby-uri comune, sau puteți să optați pentru unul dintre stilurile pe care le oferă restaurantul Richland.

Bucatele delicioase, care au un aspect deosebit  și sunt apetisante sunt  esențiale atunci când alegi meniul pentru nuntă. Chef-ul Bucătar Cristian Rusu, ține cont, ca alegerile făcute pentru ziua nunții să fie de-a dreptul reușite și apreciate de fiecare invitat.

RICHLAND se bazează pe dragostea infinită față de munca care o fac și orientarea spre un rezultat perfect pentru fiecare oaspete.

Succesul este determinat de dorința de a fideliza clienții prin a le oferi tot ce e mai bun și pentru a-i motiva să revină ori de câte ori vor avea nevoie.

Richland nu creează doar condiții confortabile ci un adevărat exemplu al industriei ospitalității pentru Republica Moldova. Suntem cei care transformăm percepția asupra sărbătorilor, astfel încât fiecare invitat să vorbească mult timp după despre experiența de excepție pe care a trăit-o.

Desprinde-te de stereotipuri, vino să simți cu fiecare celulă plăcerea unor evenimente cu adevărat memorabile.

Richland – evenimentul tău este pasiunea noastră!

Distribuie articolul: