Marilyn Hartman a profitat de nepăsarea personalului aeroportului și a călătorit în mai multe orașe ale lumii gratis. Din păcate, înșelăciunea femeii a ieșit la iveală, iar acum poate fi condamnată la închisoare.

În aeroportul din Chicago, a fost reținută o americană de 69 de ani, Marilyn Hartman, care zburase fără a procura bilet de aproape 20 de ani. Nu a aplicat nicio schemă complicată, Hartman pur și simplu urmărea pasageri care aveau zborul spre o anumită destinație, pretinzând că zboară cu unul dintre ei.

„Făceam o chestie nebună – urmăream pe cineva. De exemplu, cineva avea o geantă albastră și eu am urmat anume această persoană. Când am intrat pentru verificările de securitate, personalul m-a lăsat să trec, pentru că au crezut că sunt cu persoana cu geanta albastră”, spune Marilyn.

Marilyn Hartman

Pentru prima dată, Marilyn a zburat gratuit la Copenhaga, în 2002. A doua oară a plecat la Paris. Hartman a reușit, de asemenea, să viziteze Londra, Seattle, Phoenix, Philadelphia, San Francisco și Atlanta. Și toate acestea au fost absolut gratuite!

În 2014, Marilyn a fost arestată pentru prima dată în timp ce zbura de la San Jose la Los Angeles. Judecătorul a cerut lui Hartman să renunțe la călătoriile ilegale, dar după șapte luni, Marilyn a urcat din nou în avion fără bilet. După primul arest, oamenii legii au început să o recunoască pe Hartman. A fost reținută de mai multe ori, iar în 2019 a fost monitorizată electronic.

Marilyn a fost declarată inadecvată, deoarece suferă de tulburare de personalitate bipolară. Într-un interviu acordat pentru CBS2, ea a recunoscut că a crescut într-o familie în care „exista violență și boli mintale”.

În același interviu, Marilyn a declarat că vrea să pună capăt călătoriilor ilegale. Dar la două zile după lansarea interviului, Hartman a fost reținut din nou pe aeroportul din Chicago. Din păcate, Marilyn a încălcat condițiile perioadei de probă, iar acum riscă să fie pedepsită cu închisoare.

Sursă: glamour.ru