Orezul cu brânză este o rețetă nouă pentru dvs, dar și simplu de preparat. Dacă vrei să pregătiți cina rapid, după o zi de muncă, atunci această rețetă, orez cu brânză, e pentru dvs!

Ingrediente:
4 căni (mici) de orez fiert;
1 morcov ras;
2 linguri pătrunjel proaspăt tocat;
100 gr. brânză mozzarella rasă;
1 cană (mică) parmezan ras;
100 gr. cubulete de șuncă sau curcan;
2 ouă;
1 cană (mică) de lapte;
1/2 cană (mică) brânză de vaci;
Sare și piper, după gust.

Mod de preparare:

Amestecă ingredientele: orez, șunca, morcovul, pătrunjelul și mozzarella, într-un bol.
Ungeți o tavă de copt cu unt. Se recomandă să fie o tavă de sticlă.
Bateți ouăle împreună cu sarea, piperul, parmezanul, brânza de vaci și laptele. O poți face cu mixerul sau blenderul.
Se pune în tavă, mai întâi amestecul cu orezul și apoi aluatul.
Se bagă la cuptorul preîncălzit la 200° pentru aproximativ 30 de minute sau când vezi că stratul superior începe să se rumenească.