Te gândești ce mâncare să faci azi pentru cină și nu știi ce să gătești? Îți recomandăm o rețetă de lasagna cremoasă de pui. Rețeta e simplă, iar mâncarea italiană este absolut delicioasă.

Ingredientele de care ai nevoie:

  • 2 căni piept de pui mărunțit
  • 225 g brânză mozzarella
  • 1/2 cană parmezan ras
  • 1/2 cană roșii
  • 340 g crema de brânză
  • 1 cană de lapte
  • 1/2 linguriță praf de usturoi
  • 1/4 cană busuioc proaspăt, tocat
  • 12 foi de paste pentru lasagna, fierte.

Mod de preparare
Încinge cuptorul la  180°C.

Amestecă carnea de pui, o cană de mozzarella, parmezanul și roșiile. Se bate bine crema de brânză, laptele, pudra de usturoi cu mixerul. Adaugă două linguri de busuioc. Amestecă totul împreună.

Întinde puțin din amestec pe trei foi de lasagna într-un vas de copt cu înălțimea de 30 cm. Repetă straturile de lasagna și amestecul de pui de două ori. Acoperă cu foile de paste, amestecul rămas și mozzarella.

Se coace timp de 25 minute. Se presară busuiocul rămas. Lasagna scoasă de la cuptor se lasă să se odihnească 5 minute înainte de a o tăia pentru a fi servită.

Sursa: grupul de facebook, Solo recetas. Autorul rețetei: Geraldo Noel Terrero

Distribuie articolul: