Rețetă. Cornulețe de post cu gem de caise, un adevărat deliciu

-
Cristina Botnarevschi
- 2 min read

Articole recomandate
- prev
- next
Postul Paștelui – ce spune Biserica Ortodoxă despre această perioadă
-
Cristina Botnarevschi
- 2 min read

Postul Sfintelor Paști a început anul acesta pe 27 februarie. Acest post se consideră cel mai lung şi cel mai aspru din posturile de durată, întâlnite în Biserica Ortodoxă.
Pos...
Știai că zacusca nu este de post?
-
Ecaterina Cornea
- 2 min read

Postul cel Mare amintește de Patimile și Răstignirea Mântuitorului Iisus Hristos, astfel este cel mai aspru post din calendarul ortodox. Creștinii care țin post trebuie să nu mănân...
Rețetă. Frigărui de pui marinate în iaurt la cuptor
-
Cristina Botnarevschi
- 1 min read

Frigărui la cuptor marinate în iaurt sunt o adevărată delicatesă turcească. Preparate cu ingrediente proaspete și aromate, sunt suculente și pline de savoare. Îmbibate într-o mari...