Ne mândrim cu oamenii noștri din afara țării care marchează succese la care mulți doar visează. Așa se întâmplă și în cazul Raisei Candu, moldoveanca care a deschis Restaurantul Improntacafe Venezia și care recent a prinit un premiu de mare avengură din Italia! Detalii, vezi mai jos. 

Restaurantul Improntacafe Venezia deschis de basarabeanca Raisa Candu a devenit de curând câștigător al premiilor Italy Prestige 2020/21 la categoria Restaurantul Gourmet al Anului oferit de Corporate Live Wire.

Însăși proprietara restaurantului recunoaște că acest premiu a fost unul neașteptat. Raisa Candu a mărturist că se simte foarte mândră de această realizare, deși de la început nu-i venea să creadă în realitatea aceastei frumoase noutăți.

„Suntem foarte bucuroși de acest premiu, întreaga echipa. Astăzi am primit un apel telefonic în care am fost anuntați despre premiu și, sincer, credeam ca este o glumă. Credeam că a glumit un copil la telefon. Apoi am primit și mail oficial de la ei, iar la scurt timp ne-au vizitat organizatorii și ne-au adus premiul chiar la restaurant. Este o apreciere foarte înaltă pentru noi, mă bucur că munca și efortul nostru este văzut și luat în seamă, cu siguranță este un stimulent să fim la înălțime și în continuare”, a declarat pentru EA.md Raisa Candu.

De asemenea, amintim că Impronta Cafe”se clasează în top 10 pe Trip Advisor.

Pe lângă susccesele mai sus menționate, Raisa Candu se poate lăuda cu o experiență de care puțini au parte. Moldoveanca ne-a mărturist că de curând, ea împreună cu actrița Cristina Chiriac au trăit experiențe unice fiind invitate la un festival cinematografic. Raisa a recunoscut că această invitație a fost una de mare onoare pentru ea și chiar ne-a împărtășit câteva fotografii din cadrul evenimentului.

Noi îi urăm Larisei sincere felicitări și abia așteptăm noutăți cu noi realizări frumoase!

Sursa foto: Facebook