Corpul nostru are nevoie de o îngrijire specială în sezonul estival, iar celulita este problema fiecărei a doua femei, mai cu seamă dacă trece de vârsta de 30 de ani. În ajutor ne vine esteticiana și cosmetologul Victoria Sandu, care vine cu un șir de sfaturi pentru a ne tonifia pielea corpului corect și sănătos cu Eximia. Orice femeie tinde spre perfecțiune, dar nu fiecare din noi respectă toate regulile recomandate de specialiști.

Avantajele aparatului anticelulitic „HR77 Platinum”

„Cu ajutorul aparatului anticelulitic putem slăbi localizat, este practic cel care înlocuiește practic liposucția chirurgicală, oferind rezultate încă de la prima ședință. Vibrațiile ajută la reducerea durerilor până la minim, tonifiază și, în același timp stimulează micro-circulația. În funcție de persoană, se pot obține rezultate foarte bune, între 1 și 5 cm dintr-o singură ședință”, explică esteticiana Daria Room.

Ameliorează vergeturile

„Toate tehnologiile îmbinate în acest aparat unic ajută și tratează cu succes vergeturile de culoare roșiatică și ameliorează vergeturile mai vechi”, ne mai spune Victoria Sandru.

 Recomandarea specialistului

„Se recomandă de la 5-10 proceduri pentru zonă, în dependență de necesitatea clientului. Cert e că rezultatele se văd după prima procedură, iar efectul este individual, ținând cont de metabolismul persoanei. Dacă sunt anumite aspecte care pot releva un metabolism mai incetinit, atunci în medie rezultatele se văd după a doua procedură la sigur”, mai spune cosmetologul Daria Room.

Cu ce vom „asorta” procedura?

„Recomandările sunt foarte simple, dar totodată stricte. Persoana dată trebuie să aibă un regim alimentar echilibrat și un consum mare de apă. Nu se mănâncă cu o oră și jumătate înainte și după procedură, deci cam ca la sport. Apropo sportul este binevenit sau cel puțin mersul într-un tempou mai rapid, ridicarea scărilor pentru a activa metabolismul”, ne mai spune Victoria Sandu, esteticiană Daria Room.

Comandă o procedură la Daria Room ACUM.

Autor: Nicoleta Bessarabov, stagiară