Femeile coreene respectă cu strictețe această lege simplă a frumuseții în îngrijirea feței, datorită căreia arată mereu tinere. Probabil ați observat că majoritatea femeilor din Coreea de Sud la maturitate par mult mai tinere decât semenii lor din alte țări.  Ar fi posibil să atribuim acest fenomen geneticii, dar nu e doar atât!

Femeile coreene arată tinere datorită trucurilor speciale pe care le întrebuințează în rutina de îngrijire a feței.  Astăzi vom vorbi doar despre una dintre aceste reguli complicate ale terapiei anti-îmbătrânire la domiciliu.  Este respectat cu strictețe de toate femeile coreene care doresc să întârzie cât mai mult timp apariția ridurilor.

Vorbim despre un ritual sub numele misterios „regula celor trei secunde”.  Îi dezvăluim esența pas cu pas!

Regula coreeană de 3 secunde:

  • spală-te folosind mijloacele tale obișnuite – fie spumă, gel sau săpun;
  • usucă rapid fața folosind un prosop, dar ține cont că pielea ta trebuie să fie puțin umedă;
  • numără încet  3 secunde, apoi aplică un produs cu efect hidratant, acesta poate fi un toner sau cremă.
  • apoi aplică serul și crema.

Care este esența acestei reguli?  În primele 3 secunde după spălare, pielea pur și simplu nu are timp să simtă uscarea.  Pentru a nu rata acest moment important, chiar înainte de spălare, pregătește un tonic facial și un tampon de bumbac astfel încât să fie convenabil să îl aplici rapid pe piele.  Încearcă să fii tânăr chiar în fața ochilor tăi!

Distribuie articolul: