La sfârşitul săptămânii trecute, suverana Spaniei a fost prezentă la o conferinţă despre situaţia femeilor din zonele rurale din ultimii 20 de ani. Pentru o asemenea ocazie, Regina Letizia a îmbrăcat o creaţie feminină, într-o culoare vibrantă.

Este pe bună dreptate considerată una dintre cele mai stilate regalități din Europa. Recent, regina Spaniei a surprins prin alegerea ei vestimentară la un eveniment recent, notează okmagazine.ro. Ea a optat pentru o rochie din satin, midi, într-o nuanţă de verde smarald, cu mâneci lungi și pliseuri în partea de jos. Aceasta a fost o alegere imprevizibilă pentru regină şi i-a venit, într-adevăr, foarte bine, complimentându-i silueta silfidă.

MADRID, SPAIN – DECEMBER 13: MADRID, SPAIN – DECEMBER 13: Queen Letizia of Spain attends the closure of AFAMMER International Congress at the Marriot Auditorium Hotel on December 13, 2018 in Madrid, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

Şi-a completat outfitul cu pantofi stilettos Prada şi clutch-ul Nina Ricci, pe care a mai purtat-o şi cu alte ocazii. Şi la capitolul accesorizare a excelat, ea optând pentru cercei Tous cu diamante, lungi.

Foto: Google.com