Membrii familiei regale o vor susține pe Elisabeta a II-a în timpul următoarelor evenimente publice. După decesul soțului ei, prințul Philip, ea are nevoie de susținere mai mult ca niciodată, scrie presa occidentală.

Până la sfârșitul lunii aprilie, Elisabeta a II-a va menține doliu, după care va reveni la muncă. Se spune că regina va fi ajutată de fiul ei prințul Charles cu soția sa Camilla, de nepotul prințul William cu soția sa Kate Middleton, de fiul prințului Edward cu soția sa Sophie și de fiica prințesei Anne.

„Moartea lui Philip a lăsat o amprentă de neșters. După plecarea lui, s-a format un gol pe care nimeni nu îl poate umple. Când Philip era prin preajmă, regina s-a simțit mult mai fericită și mai liniștită. A strălucit literalmente de fericire. S-au tratat reciproc cu o mare tandrețe, dragoste și respect. Plecarea lui este o pierdere imensă, ireparabilă”, a spus o persoană din anturajul familiei regale.

Philip și-a întâlnit viitoarea soție în timp ce studia la Colegiul Naval Regal din Dartmouth. În 1947 a avut loc nunta lor. Prințul Filip și Elisabeta a II-a au fost căsătoriți timp de 73 de ani și au patru copii: Charles, Anna, Andrew și Edward.

Sursă: glamour.ru