În acest an, Regina Elisabeta a II-a o va întrece pe mama sa într-o competiție foarte drăguță. E vorba de numărul total al nepoților și strănepoților, care s-au născut pe parcursul vieții. 

Pe 9 februarie, în familia prințesei Eugeniei și Jack Brooksbank s-a născut primul copil. Și chiar zilele trecute, cuplul a arătat o fotografie și a anunțat numele bebelușului: August Philip Hawke Brooksbank. El a devenit al nouălea strănepot al reginei Elisabeta a II-a, aducându-o astfel mai aproape de recordul familiei Windsor.

La acest moment, cel mai mare număr de strănepoți din timpul vieții îl are aparține Elizabeth Bowes-Lyon. La ai săi 101 de ani, se putea lăuda cu nouă nepoți (după moartea ei, s-au născut încă trei). Elisabeta a II-a are 94 de ani, iar anul acesta, pe lângă copilul Eugeniei, se vor naște încă doi strănepoți ai Majestății Sale.

Unul dintre ei, așa cum a fost anunțat recent, îl așteaptă ducesa Meghan și prințul Harry. Sexul copilului și alte detalii despre sarcina lui Meghan încă nu au fost dezvăluite.

Anterior, fiica prințesei Anne, Zara Tindall, a anunțat și ea despre sarcină. Pentru ea și soțul ei Mike, acesta va fi al treilea copil: cuplul crește două fiice.

Potrivit experților, acest bebeluș ar trebui să se nască în iunie. Elisabeta a II-a și prințul Phillip i-au felicitat pe Zara și Mike imediat după ce au anunțat vestea frumoasă.

Sursă: marieclaire.ru