După anunţul că vizita oficială a Maiestăţii Sale în Irlanda de Nord s-a anulat s-a aflat și motivul. Regina a ajuns la spital. Eram convinși că este vorba de ceva serios pentru că este lucru știu că Regina își ține programul indiferent de orice. 

Chiar dacă Suverana și-a petrecut o noapte la spital medicii dau asigurări că este bine, doar că au fost foarte meticuloşi şi au recomandat să i se facă mai multe analize. După investigaţiile preliminare, Maiestatea Sa a fost externată, iar purtătorii de cuvânt au menţionat că se simte bine.

Potrivit surselor regale, regina s-a reîntors ieri la biroul său de la Castelul Windsor.

Iată declaraţia oficială venită de la Palat: „În urma indicaţiilor medicale pentru odihnă, regina a fost internată miercuri după-masă pentru a i se face analize, iar joi la amiază a revenit la Castelul Windsor. Se simte foarte bine şi are moralul ridicat.”

Ultima internare a suveranei a avut loc în martie 2013, când a fost tratată pentru o infecţie digestivă la spitalul King Edward VII din Marylebon. De menționat că Regina are o sănătate de fier, aceasta a mai ajuns la spital de aproximativ cinci ori în 40 de ani.

Ultima dată când Suverana a fost văzută în public a fost pe 19 octombrie, la recepţia summit-ului pentru investiţii.

Distribuie articolul: