Mai în glumă mai în serios, dar de 1 aprilie Top Shop v-a pregătit REDUCERI senzaționale pentru produsele de TOP. Top Shop a micșorat prețurile până acestea au devenit catastrofal de mici. Pregătiți-vă să glumiți mult, dar să cumpărați și mai mult! Top Shop s-a gândit că trebuie să fie cineva serios în această zi, de aceea, v-a pregătit Oferte captivante și REDUCERI până la -72%.

Mai mult, de 1 aprilie la orice produs achiziționat primiți cratița pentru sosuri Delimano pentru care veți scoate din buzunar un singur leu, valoarea reală a acesteia fiind de 399 Lei. Trebuie doar să alegeți unul din produsele Top Shop și cratița în valoare de doar 1 Leu vă aparține.

Acest lucru nu va fi greu deoarece, aveți ocazia unică de a cumpăra Nutribullet Pro Family cu -28% REDUCERE, setul din plapumă și perne Dormeo cu -50% REDUCERE, topperul Dormeo cu -42% REDUCERE, robotul de bucătărie Delimano PRO -50% REDUCERE, 2 seturi de cuțite Delimano la preț de 1, grătarul electric cu -40% REDUCERE și multe alte Oferte interesante.

După cum vedeți prețurile nu glumesc, dar vă provoacă la shopping pe cinste.

Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de Oferte este să accesezi pagina top-shop.md, să vizitezi magazinele Top Shop din toată țara sau să apelezi numărul 022 264 193. Shopping plăcut tuturor!

P

Distribuie articolul: