Romanul „Te aștept” de Jennifer L. Armentrout sau J. Lynn, a apărut la editura Epic în anul 2013. În romanul „Te aștept”, este prima carte din seria cu același nume.  Jennifer L. Armentrout relatează poveste unei tinere, Avery Morgansten, care la 14 ani i se întâmplă ceva foarte rău. A fost la un pas de a fi violată. 

Odată cu finalizarea liceului, alege să se înscrie la o universitate care se află la celălalt capăt al țării. Vrea să lase trecutul în urmă, inclusiv să fie la o distanță chiar și de proprii părinți, care au ales să pună imaginea lor mai presus decât fapta întâmplată lui Avery.

Părinții făcuseră o criză când Avery îi informasem despre planurile sale de a urma o facultate în mod clar în capătul celălalt al țării. Dacă ar fi fost Harvard, Yale, sau Sweet Briar, ar fi fost cu totul de acord, dar să nu fie o universitate din Ivy Leage.. Pur și simplu nu înțelegeau. În niciun caz, Avery nu vroia să urmeze colegiul pe care-l absolviseră ei și nu avea de gând să se înscrie acolo unde jumătate din gașca provincială de acasă își silea copiii să studieze. Părinții o amenințaseră că îi taie fondul de studii, ceea ce o amuzase pe Avery. Ea deja avea banii ei, la care părinții deja nu mai aveau acces, pentru că împlinise deja 18 ani. Era majoră conform legii. Iar deciziile îi aparțineau deja în totalitate.

La universitate, face cunoștință cu un tânăr, Cameron, foarte popular în mediul studenților. Era un tip înalt, mai înalt decât Avery, cu umeri lați. Un trup de atlet, de înotător, păr negru ondulat, adus pe frunte, ajungându-i până la sprâncenele de aceeași culoase. Întâmplarea făcuse că aveau și cursuri comune, respectiv teme de făcut împreună.

Inițial, Avery a fost sceptică în ceea ce privește relația ei cu Cam. Gândurile ei erau la studii. Dar, în același timp, colegele făceau mișto de ea, că a făcut cunoștință cu Cam încă din prima zi. Și numele lui complet, este Cameron. Avery e o norocoasă dacă i se permite să-i zică Cam.

Timpul trece, cei doi ajung să se cunoască mai bine și să capete o încredere oarecare între ei. Cam o invită la el acasă, prezentându-i familia. Totodată, Cam povestește istoria surorii lui mai mici, care avusese aceeași istorie ca și a lui Avery.

Întâmplător, Cam vede un mesaj agresiv pe telefonul lui Avery. Întrebând-o despre ce e vorba, Avery este nevoită să-i povestească experiența traumatizantă avută în adolescență. Asta îi unește și mai mult.

Avery află că în localitatea ei, mai este o fată care a trecut printr-o experiență similară cu a ei, și regretase deja că ignorase emailurile primite de la acea persoană. Așa că, Avery și Cam merg în localitatea ei de baștină, nu doar să se întâlnească cu această fată, dar și să-și înfrunte părinții care au optat pentru imaginea de sine în oraș, decât sentimentele ei.

O carte reușită, cu un subiect sensibil. O traumă psihologic