Încă de la debutul său în muzică și până în prezent, Lidia Buble se află în topuri cu absolut fiecare melodie pe care o lansează. Mai mult decât atât are și o relație cu un prezentator TV celebru, fapt care a adus-o și mai mult în atenția publicului. În cadrul unui interviu pentru revista VIVA, solista povestește cum a venit la București, ce joburi a avut, cum a cucerit-o Răzvan Simion, dar și multe altele.

Lidia a debutat în showbiz în anul 2014. Aceasta ajuns în studioul lui Adrian Sînă întâmplător, cu o prietenă care dorea să se lanseze în muzică. Adrian a vrut să-i testeze vocea și au înregistrat piesa „Simțim la fel” chiar în noaptea respectivă. La vremea aceea, ea avea doar 21 de ani și abia se mutase în București.

„Eu când am venit la București nu știam cine sunt „Răzvan și Dani”, pentru că noi acasă nu aveam televizor. Și în momentul în care am ajuns la ei la emisiune într-adevăr eram foarte panicată. Am avut foarte mari emoții și cred că am scos 2-3 cuvinte. Îmi amintesc că după ce s-a terminat emisiunea și am ieșit din platou l-am auzit pe Răzvan, strigând către producătoarea emisiunii: „Să nu te prind că o mai chemi vreodată pe aici că-i rup picioarele, mi-a stricat emisiunea, n-a scos două cuvinte”, spune interpreta.

După ceva timp, Lidia a mai venit o dată la emisiune și de data aceasta Răzvan o privea cu alți ochi, i-a zis că are un timbru și o voce atât de frumoasă încât îl ia capul când o aude. De aici s-a legat o chimie între ei. Solista mărturisește că la moment se simte foarte apropiată de el, îi spune orice problemă nu ar avea și el îi dă sfaturi, o înțelege și mereu o susține în tot ceea ce face.
Lidia îl vede pe Răzvan, drept bărbatul cu care își va petrece tot restul vieții. Cei doi trăiesc precum un cuplu căsătorit, însă nu se grăbesc să facă nunta.

Recent Lidia a lansat o piesă „Tu”, pe care i-o dedică lui Răzvan. Această piesă vorbește despre ei, o poveste de dragoste sinceră. „Atunci când am înregistrat piesa am fost cu gândul la noi, la povestea noastră și în momentul în care o cânt și eu, și el simțim aceleași lucruri și e frumos”, afirmă solista.

Urmăriți video de mai jos pentru a afla alte lucruri neștiute despre Lidia Buble.

Sursa video: Facebook.com

Foto: Google.com

Vezi și: Interpreta Lidia Buble – 25 de ani și o viaţă demnă de un serial

Distribuie articolul: