La începutul anului, Andreea Bălan şi George Burcea și-au anunţat despărţirea. Cei doi sunt acum în proces divorţ. În urmă cu câteva luni se afla că George Burcea a părăsit căminul conjugal, casa în care locuia alături de Andreea Bălan şi fiicele lor. Au dezvăluit apoi că vor divorţa. Totul se întâmpla la scurt timp după cununia religioasă, când au devenit soţ şi soţie în faţa lui Dumnezeu. 

De-a lungul săptămânilor, fiecare dintre cei doi a făcut declaraţii publice despre despărţire, despre faptele care au dus la separare. Iată că acum, cei doi vor divorţa nu la notar, ci în faţa instanţei de judecată. Cântăreaţa şi-ar dori custodia exclusivă a fetiţelor: „Va cere custodia exclusivă. Vrea să rămână cu vila, bunurile şi maşina, nu renunţă la nimic”, au dezvăluit surse din anturajul artistei pentru Cancan.

Până în prezent, George Burcea şi-a vizitat de câte ori a putut fetiţele, în fosta lui casă şi a familiei. În continuare, dacă judecătorul i-ar da custodia exclusivă a fetiţelor Andreei Bălan, el ar urma să aibă un program strict de vizite. De asemenea, în discuţie intră şi averea celor doi: o vilă, multe bunuri de valoare, dar şi maşina, însă toate îi vor reveni Andreei Bălan după ce se va pronunţa divorţul deoarece au fost cumpărate din banii ei, obţinuţi din cariera muzicală.

Citește și: Replici dure între Andreea Bălan și fostul soț:„Să mai credeți în sfintele care fac pe nevinovatele la TV”

Distribuie articolul: