Controversă în familia regală. Meghan Markle a reacționat după ce presa britanică a relatat că și-a schimbat numele pe certificatul de naștere al fiului ei, Archie. Soția Prințului Harry afirmă că decizia nu i-a aparținut ei, ci Palatului Buckingham.

Purtătorul de cuvânt al lui Meghan Markle a publicat o declarație în care condamnă relatările „jignitoare” conform cărora ducesa și-a eliminat prenumele – Rachel Meghan – din documentul legal, la o lună după nașterea lui Archie Harrison, în mai 2019, menționează digi24.ro.

În document, la numele mamei figurează doar „Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex”, a relatat sâmbătă The Sun.

Mișcarea fără precedent ar putea fi considerată o umilire a (ducilor de) Cambridge care au inclus și numele Kate pe certificatele copiilor lorO altă variantă este că prințul Harry își compară soția cu mama sa, Diana, care a folosit întotdeauna formularea „Alteța Sa Regală Prințesa de Wales”, scria tabloidul britanic.

Purtătorul de cuvânt al ducesei a spus că decizia a fost luată de Palatul Buckingham

Schimbarea numelui în documentele publice din 2019 a fost dictată de Palat. Acest lucru nu a fost solicitat de Meghan, Ducesa de Sussex, și nici de Ducele de Sussexa spus purtătorul de cuvânt.

Foto: Vogue.com

Faptul că acest tabloid din Marea Britanie și așa-zișii săi experți” au sugerat că, în mod bizar, ducesa ar vrea să nu fie numită pe certificatul de naștere al copilului ei sau pe orice alt document legal ar fi de râs, dacă nu ar fi jignitor”, se mai arată în declarație.

Foto: Salford City news

Palatul Buckingham nu a făcut deocamdată niciun comentariu pe acest subiect.

 Business Insider.

Distribuie articolul: