Sărbătorile sunt o ocazie bună nu doar pentru a delecta apropiații cu daruri, ci și pentru a te răsfăța pe tine însăți cu câteva surprize. Nu uita să sclipești în noaptea dintre ani, de Crăciun sau la orice eveniment la care participi în aceste două luni de iarnă. Este și motivul pentru care îți recomandăm să îți mărești colecția de cosmetice cu câteva produse.

Nu știi cu ce daruri să-ți surprinzi apropiații de sărbători? Iată câteva idei originale (FOTO)

O manichiură perfectă și un ruj potrivit sunt cele ce te scot în evidență la oricare sărbătoare. Iar dacă mai ai și un ten îngrijit, atunci fii sigură că vei atrage toate privirile bărbaților, dar și… invidia femeielor. Iată câteva produse marca AVON pe care le poți achiziționa cu acest scop!

Ojele Avon True

De sărbători, e timpul să renunți la manichiura clasică și culorile pastelate, un motiv în plus de a opta pentru nuanțe strălucitoare. Iată de ce Avon a completat gama clasică de oje. Bordo, roz, auriu, argintiu, albastru sau mov – toate pot deveni tuşa de culoare în outfit-ul tău. Nu uita să combini ojele cu ținutele pe care le adopți. Preţul unei oje – 46 lei.

Rujurile lichide Mark

Lansate de curând, rujurile lichide mark. au ajuns deja în trusele a mii de femei. Pentru noaptea de Revelion poţi să-ţi permiţi culori mai tari de mov, bordo sau roşu. Cu această ocazie te poţi juca şi cu texturile. Așadar, optează pentru un ruj mat sau lucios, sau chiar combină nuanţele între ele. Preţul unui ruj – 99 lei.

Produse de îngrijire a părului Advance Techniques

Gama Advance Techniques vine să soluţioneze problemele legate de păr. De curând Avon a lansat o nouă linie în cadrul acestei game. Produsele Miracle Densifier te ajută să obţii un păr mai bogat, mai des, cu un volum nemaipomenit – tocmai de ce ai nevoie de sărbători. Şamponul, balsamul, tratamentul pentru aranjarea părului sunt acum la 139 lei.

Poți comanda produsele enumerate mai sus, dar și oricare altele, selectate din Broșura AVON, la Reprezentații companiei. Pentru mai multe detalii și recomandări, apelează cu un mesaj direct pe Pagina de Facebook AVON.