Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași grăbiți, iar febra pregătirilor deja a început. Dacă te numeri și tu printre cei carora li s-au epuizat ideile de cadouri pentru persoanele apropiate, vă venim noi în ajutor. Fie că aveți nevoie de un dar pentru soție, mamă, fiică, soră sau oricare altă femeie din familie, produsele Avon sunt perfecte. Vedeți în continuare mai multe detalii și faceți alegerea potrivită.

E clar! Femeile sunt înnebunite după produsele cosmetice, iar orice cadou de acest gen nu va face decât să îi aducă buna disoziție și nerăbdarea de a-l folosi. Seturile marca AVON îi vor aduce frumusețe și gingășie. Iată cele mai tentante oferte!

Set Today Tomorrow Always

Today Tomorrow Always este un parfum legendar la Avon. Apărut în portofoliul companiei acum mai bine de10 ani, reuşeşte să devină anual cel mai vândut produs. Se datorează unei arome florale recogniscibile, la baza căreia stau frezia, trandafirul şi moscul. Setul cu aroma Today poate deveni un dar ideal pentru femeia dragă, mai ales că toate trei vin într-o cutie de cadou cu ornamente festive. Preţul setului: 319 lei (la comandarea produselor în valoare de 225 din Broşura Avon).

Setul Little Black Dress şi oja mark

Setul „Seară magică” este format din 3 produse Little Black Dress (apă de parfum, loţiune de corp şi deodorant cu bilă), dar şi o ojă la alegere din gama Mark. O ojă bordo, roşie sau nude va deveni un accent interesant pentru setul clasic. Setul este la preţ de 299 lei, iar la comandarea lui vine şi o pungă aurie pentru a ambala produsele şi a le oferi cadou.

Mascara și ruj din gama LUXE

Produsele din gama LUXE se potriveşte unei femei rafinate şi seducătoare. În Broşura curentă produsele din gama LUXE au un ambalaj special de carnaval. Un ruj (nude, prună, roşu sau coria) şi o mascara pentru volum cu extract de pudră de diamant este un cadou perfect. Preţul setului – 189 lei.

Set de produse Anew

Produsele de îngrijire pentru ten sunt mereu un cadou binevenit. O cremă de zi şi una de noapte din gama Avon Reversalist vor avea grijă de tenul femeii dragi. Produsele hrănesc pielea în perioada rece a anului, oferă un aspect mai tânăr şi netezesc liniile fine. Setul de 2 creme costă 259 lei.

Geanta-plic cu motive tradiţionale Flori by Lana Dumitru

Lana Dumitru este un tânăr designer român, care promovează portul românesc reinterpretat. Colecţia sport-couture FLORI a fost creată special pentru Avon. O geantă-plic din această colecţie poate bucura o domnişoară pasionată de modă. În colecţia FLORI găseşti rochie, jachetă şi geanta-plic. Ultima e la preţ de 430 lei.

Poți comanda produsele enumerate mai sus, dar și oricare altele, selectate din broșura AVON, la Reprezentații companiei. Pentru mai multe detalii și recomandări, apelează cu un mesaj direct pe Pagina de Facebook AVON.