Suntem în 2021, dar, ne tot întoarcem la moda anilor 2000. Chiar dacă mulți au numit-o lipsită de gust, iată că cei mai îndrăzneți influenceri de fashion adoptă acest stil și o fac cu atitudine. Principalul ambasador al acestui stil este Bella Hadid, fotomodelul adoră hainele din această perioadă. 

Haide să vedem care sunt piesele inspirate de anii 2000, pe care probabil că le vom vedea foarte des anul acesta.

Bluzele cu decupaje 

Vă amintiți de bluzele și topurile care au împânzit Instagramul în această vară? Ei bine, sunt inspirate din anul 2000 și au făcut furori. Cu mâneci lungi sau scurte, cu decupaje pe piept sau spate, sunt sexy și arată foarte bine. Le poți combina cu pantaloni sau fuste.

Geanta baghetă 

Au fost în modă la sfârșitul anilor 1990 și au făcut furori. Eroinele din „Sex and the City” le purtau, demonstrând că gențile mici pot fi foarte universale și pot fi purtate cu orice.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Noor de Groot 🍓 (@queenofjetlags)

Crabul – accesoriu pentru păr 

Am scris și zilele trecute despre acest accesoriu. Crabul va fi la mare căutare în acest an. Este comod de purtat și poate scoate din sitauțiile când nu prea mult timp să te aranjezi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Danielle Bernstein (@weworewhat)

Pantalonii cargo 

Acesști pantaloni sunt inspirați de uniforma militarilor. Au fost foarte mult purtați în anii 2000 și acum au revenit în forță. Îți recomandăm să alegi modele largi, cu buzunare mari. Talia lor poate fi înaltă sau joasă, aici tu decizi, dar ai grijă că nu orice poate purta pantaloni cu talie joasă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bella 🦋 (@bellahadid)

Blugi și cardigane cu un singur nasture 

Cămășile cu un singur nasture au fost pe larg purtate în anii 2000 și acum au reapărut în atenția fashionistelor. Poți creea un look foarte sexy.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Celeb2000s (@celeb2000s)

 

Curele-lanț

Curelele lanț au fost un hit ai anilor 2000 și se pare că vor fi la fel de populare și în 2021.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ALINA ABYANOVA (@abyanova)

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: