Acum 10 luni, Timur Yunusov, alias Timati, deschidea la Moscova un restaurant de tip fast-food cu numele label-ului muzical din care face parte - Black Star Burger. În toată această perioadă, artistul a ademenit, la restaurantul său, numeroase vedete cărora li s-au dat pe plac deliciile fast-food. Fanii nu au văzut însă cu ochi prea buni faptul că rapperul își hrănește și unica fiică cu astfel de alimente.

Criticile au curs gârlă, în acest weekend, pe pagina de Instagram a artistului, unde Timati a publicat o înregistrare video în care apare și Alisa – fetița sa de 3 ani. Primele comentarii au fost stârnite de faptul că Alisa circula în mașina tatălui neavând un car seat și nefiind măcar susținută de o centură de siguranță pe bancheta din spate.

@blackstarburger 😋❤️

A post shared by Black Star (@timatiofficial) on

A urmat critica cea mai aspră – faptul că tatăl și-a dus fetița la Black Star Burger, unde a fost hrănită cu una dintre specialitățile casei – burgerul cu pârjoală suculentă.

De fapt, rapperul își asumase din start asemenea comentarii, subliniind încă de la deschiderea restaurantului că supraveghează personal alegerea cărnii și optează pentru materie primă de cea mai înaltă calitate, inofensivă pentru copii.

Неделя должна начаться правильно! С "Завтрака у Тимати" 😍 Breakfast-бургера с двумя свежеиспеченными булочками, омлетом из двух яиц, жареными грибами, спелыми томатами, поджаренным беконом из индейки, плавленым сыром чеддер, моцареллой, зеленью, специями и нашим фирменным соусом 🤤Всего за 160 рублей вы получите соччный бургер и мощщный напиток на выбор: супер крепкий чай или самый ароматный кофе 🙌🏿 #соччныймощщный #blackstarburger

A post shared by BlackStarBurger (@blackstarburger) on

Alteori, Timati participa el însuși la prepararea deliciilor incluse în meniu.

Rapperul rus Timati și-a lansat un restaurant. Fanii au făcut coadă la deschidere (Foto)

Mama lui Timati: „Odată cu apariția Alisei, fiul meu a înflorit ca un chiparos!”

Câți bani câștigă din afaceri și publicitate iubita lui Timati – modelul Anastasia Reshetova

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: