Oricât de mult ar dori să-și ferească de ochii lumii viața amoroasă, după despărțirea de mama unicei sale fiice, rapperul rus Timati se dă de gol prin ieșirile sale publice alături de cea care îi este în prezent femeia iubită și sursa inspirației. Timur a reconfirmat acest lucru prin participarea la concertul jubiliar, organizat de Filipp Kirkorov.

Pentru showbizul rusesc a fost o noutate surprinzătoare faptul că Timati a acceptat să participe la concertul organizat duminică de către Filipp Kirkorov, în cinstea aniversării a 50-a. Aceștia se certaseră aprig, pe Twitter, în vara anului 2012.

Scandalul a survenit după mai multe replici tăioase din partea lui Timati, cu privire la corectitudinea selecției premiilor „Муз-ТВ” din acel an. Atunci, scandalul s-a închaiat cu o piesă care a devenit un hit în repertoriul rapperului. În ea, la refren, se regăsește replica propriu-zisă, aruncată drept răspuns la observația făcută de Kirkorov: „ты кто такой? давай до свидания”.

După atâția ani distanță de la conflict, Timati a decis să-și alunge mândria și să accepte, alături de alte nume sonore din industria muzicală rusească, invitația la concertul aniversar de duminică, organizat de Kirkorov la Moscova.

Mai cu seamă că recent, împăcare a fost marcată și de o piesă comună, alături de un videoclip:

În sală, Timati a sosit la braț cu nimeni alta decât Anastasia Reshetova – un model de 21 de ani, ajuns în finala competiției Miss Russia 2014. Apoi, tot împreună, cei doi îndrăgostiți au mers și la cina aniversară, organizată de omagiat.

Recent, cuplul a mers împreună și la nunta rapperului MOT:

Rapperul MOT și logodnica sa au jucat o nuntă ca-n povești! Mireasa a schimbat două rochii (FOTO)

https://www.instagram.com/p/BTbhkKojXtH/?taken-by=timati_reshetova

Între cei doi parteneri există o diferență de vârstă de 12 ani.

Ну и, конечно, кадр вечера 💋

A post shared by Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) on

Vezi și:

Mama lui Timati vorbește în premieră despre relația cu nora sa: „Știu ce înseamnă să nu fii iubită!”

Foto: Instagram

Distribuie articolul: