„Puzzle-urile noastre s-au potrivit, e la fel de nebunatică ca și mine” - asta recunoștea rapperul MOT, la scurt timp după ce și-a cerut iubita în căsătorie. Duminică, cei doi logodnici au devenit oficial soț și soție, jucând o nuntă parcă ruptă din basme.

Interpretul Matvey Melnikov și modelul Mariya Gural s-au căsătorit duminică, iar după cununie, cei doi și-au așteptat oaspeții de vază la o petrecere de milioane, organizată la un restaurant dintr-o suburbie a Moscovei. Oaspeții  – nume notorii din showbizul rusesc, au rămas de-a dreptul cuceriți de frumusețea decorațiilor florale, pregătite de iscusita Julia Shakirova.

Счастливый Мот 😍💜 По вашим просьбам 💜😍 @mmott23 @maryme.23 #maryme #мельниковы23 #мельниковы #мотстелет #мот

A post shared by 🔝🔝🔝🔥🔥G R O U P🔥🔥🔝🔝🔝 (@glamour_gr) on

Și dacă mirele a purtat, pe parcursul zilei, un sacou crem, asortat cu o cămașă albă și pantaloni negri, mireasa a optat pentru o splendidă creație a brandului azer Humariff.

Seara, această rochie a fost schimbată cu una mai simplă, care i-a permis miresei să danseze cât au ținut-o picioarele. Mirele a avut și el pregătită „ținuta numărul 2”.

mot

A fost o nuntă la care oaspeții au stat mai mult cu telefoanele în mâini, din dorința de a captura momentele deosebite, incluse în program. Printre acestea – și scenele în care MOT a cântat LIVE, pentru aleasa inimii lui, o piesă nouă:

Tăierea tortului:

https://www.instagram.com/p/BTRh52zDOjl/?tagged=%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0

А вот и торт #мот из под шпрот😁

A post shared by Незнайка на Доме_2 (@antongusev_.89) on

https://www.instagram.com/p/BTT6fC5BN4x/

Foto: Instagram

Distribuie articolul: