Unul din puținii rapperi din Moldova, Marin Crețu, alias Kapushon este de părere că o relație înseamnă sacrificiu. Invitat în cadrul proiectului „Ce vor femeile?”, Marin a dezvăluit cât de mult și-a schimbat viziunea asupra vieți, de-a lungul anilor și ce relație are în prezent cu femeile.

Rapperul e cel care trăiește în acest stil de viață: fumează, consumă alcool, nu doarme nopțile și are multe femei. Eu sunt rapperul care a trecut ce această etapă. Eu sunt rapper interpret.

Dacă știam ce vor femeile, scriam o carte și deveneam milionar. Toți vor să știe ce vor femeile. Ele vor de toate și nu vor nimic.

Știu să acord atenție femeilor, dar nu întotdeauna ea e destulă sau nu întotdeauna e la timpul potrivit. Eu consider că femeia e un „aparat de antrenament” pentru bărbat. Astfel, bărbatul se antrenează să fie mai puternic psihologic și în viață. Asta e foarte bine, pentru că dacă nu ar exista femeia, noi am deveni foarte leneși. Femeia e motorul bărbatului.

Nu-mi place fățărnicia și minciuna care este foarte des întâlnită în perioada modernă.

În mare parte eu mă strădui să fiu înțelegător cu femeile. Încerc să le înțeleg de fiecare dată.

Atunci când femeia e minciunoasă, ea nu poate avea parte de respectul meu.

Iubita mea este tolerantă și are răbdare destulă cu mine.

Atât timp cât se ține cont de bunul simț, e normal să îndeplinești poftele unei femei. Dar, iarăși mă întorc la sincertate. Sunt momente când femeia chiar dorește ceva și sunt momente când ea manipulează. Cu timpul am învățat să simt ce vrea ea de fapt.

Femeia trebuie să fie înțeleaptă. Ea trebuie să fie și deșteaptă, dar în primul rând să fie înțeleaptă.

Sunt pregătit pentru căsătorie și rolul de tată. Acum mă simt din toate punctele de vedere, pe picioare.

Relația înseamnă jertvă, nu doar plăcere. Pe lângă sacrificiile pe care le faci, primești o căldură sufletească, ai un om care e lângă tine orice s-ar întâmpla.

E foarte scump să ai un om care chiar ține la tine.

Fiecare femeie din viața mea mi-a lăsat o lecție de viață.

Doresc femilor să fie împăcate cu sine și să fie sincere cu iubiții, cu jumătățile lor.

 

 

Distribuie articolul: