Relaxată, fericită și superbă, Raluka continuă să încingă atmosfera cu fotografiile din vacanță pe care le publică pe platformele de social media. Artista este într-o formă de milioane și nu ezită să își etaleze formele aproape perfecte. Internauții au fost puși pe jar de cele mai recente imagini.

 

Raluka se numără printre cei care se bucură din plin de zilele cu vreme caldă și însorită, alegând să își petreacă vacanța de vară pe plajă. Artista, care a reușit să își construiască o comunitate destul de mare în mediul online, pagina sa de Instagram fiind urmărită de peste 566 de mii de persoane, este foarte activă pe platformele de social media și în timpul concediului, publicând aproape zilnic imagini ce fac deliciul admiratorilor săi.

Așa cum era de așteptat, fotografiile în care apare în costum de baie au făcut furori în rândul internauților, strângând mii de aprecieri și comentarii. Raluka este într-o formă de admirat, are o siluetă aproape perfectă și este evident că se simte excelent în pielea sa.

Aproape 34 de ani, artista a dezvăluit, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playtech Știri, că profită din plin de viață și că, de când a împlinit 30 de ani, a simțit că s-a produs un declic, a fost momentul în care a decis că a intrat într-o etapă nouă, în care ea va fi singura persoană de care vor depinde cele mai importante decizii pe care le va lua.

Chiar dacă nu a putut aplica în totalitate această dorință, ne-a mărturisit că este frumos să ajungi la o maturitate destul de neserioasă.

„Am intrat pe 34, dar sunt încă la 33. Cumva, din momentul în care am făcut 30 de ani am fost foarte fericită. Pentru că s-a produs un declic prin care am spus, gata de acum fac ce vreau eu, iau deciziile cum vreau eu, nu mai țin cont de nimic! Nu s-a întâmplat chiar așa, bineînțeles, fiindcă mai sunt oameni pe lângă mine de care trebuie să țin cont, dar este frumos pentru că ajungi la o maturitate destul de neserioasă!

Adică e o maturitate frumoasă, nu e aia la care iei totul foarte serios și suntem niște doamne și niște domni. E un pic mai în glumă situația! Și atunci mă bucur de vârsta asta. Chiar mă bucur!”, a declarat Raluka pentru Playtech Știri.

 

Distribuie articolul: